Talluur Catering & Events

Waar smaak en beleving samenkomen.

Wij verzorgen jou feest en ontnemen al je zorgen

Bij Talluur Catering & Events geloven we dat elk moment in het leven een speciale en heerlijke herinnering verdient. Verdient uw speciale moment niet de beste culinaire ervaring? Ontdek hoe wij uw visie tot leven brengen en uw gasten verwennen met onvergetelijke smaken en een ongeëvenaarde ervaring.

Onze locaties

Cateringopties

Ambachtelijke BBQ

Onze Ambachtelijke BBQ biedt een informele, gezellige sfeer en smaakvolle gerechten, perfect voor elke gelegenheid. Een goed feest gaat hand in hand met goed eten.

Exclusieve OFYR BBQ

Voor de fijnproevers presenteren we onze Exclusieve OFYR BBQ, waar onze chef-koks live koken op elegante wijze. Verdient uw evenement niet de meest exclusieve culinaire ervaring?

Feesten voor elk moment

Of het nu gaat om een intiem diner of een grootschalig evenement, wij maken uw visie werkelijkheid. U vraagt, wij draaien. Altijd en eender waar.

Maatwerk zonder grenzen

Uw dromen zijn onze prioriteit. Wij luisteren naar uw wensen en noden en bieden maatwerkopties die al uw verwachtigingen overstijgen. 

Op elke locatie een onvergetelijk event

Wij brengen onze passie en expertise naar elke locatie. Of het nu bij ons is of elders, uw evenement verdient het beste. Geen zorgen, wij zorgen voor alles.

Nog vragen?

We staan klaar om ze te beantwoorden! Neem gerust contact met ons op  We helpen je graag verder om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Meet the team

Jente

Jente, onze charismatische kelner en barman, brengt een vleugje levendigheid en humor naar elk evenement. Zijn mixologievaardigheden en kennis van de fijnere drankjes maken hem de perfecte gastheer achter de bar. Naast zijn vaardigheden als entertainer en barman, is Jente ook een meester in ondernemen. Met een scherp zakelijk inzicht en een talent voor verkoop, houdt hij het papierwerk op orde en zorgt hij ervoor dat jouw evenement van begin tot eind een groot succes wordt.

Cas

Cas, onze veelzijdige en ervaren kracht, heeft zijn sporen verdiend in zowel de zaal als de keuken. Met zijn organisatorische vaardigheden en liefde voor het opzetten van evenementen, is hij de drijvende kracht achter het soepel laten verlopen van elk feest. Of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsgala of een grootschalig huwelijksfeest, Cas staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Joren

Tot slot hebben we Joren, de oudste van het stel en een ware keukenvirtuoos. Met een schat aan ervaring in de culinaire wereld, is Joren de kracht achter onze meest verrukkelijke gerechten. Geen enkele culinaire uitdaging is voor hem te groot – hij grijpt elke kans met beide handen en laat geen steen onberoerd om uw smaakpapillen te verwennen. Jorens vastberadenheid en creativiteit zorgen ervoor dat elk gerecht dat onze keuken verlaat, een ware smaaksensatie is.

en_GBEnglish