Catering op maat voor elk evenement

Ontdek onze smaakvolle cateringopties die jou evenement naar een hoger niveau tillen. Van intieme diners tot grootschalige feesten, wij verzorgen het van A tot Z.

Onze opties

Ambachtelijke BBQ

Laat u verleiden door onze Ambachtelijke BBQ, perfect voor informele bijeenkomsten en gezellige feesten. Onze grillmeesters bereiden smaakvolle hamburgers, sappige steaks en verrukkelijke vegetarische lekkernijen, allemaal met liefde bereid en geserveerd met een glimlach.

Exclusieve OFYR BBQ

Ervaar een culinaire reis met onze Exclusieve OFYR BBQ, waar onze chef-koks live koken op elegante OFYR grills. Uw zintuigen worden verwend met hoogwaardige ingredi├źnten, bereid met vakmanschap en flair. Een onvergetelijke ervaring die je gasten zal betoveren.

Feesten voor elk moment

Of het nu gaat om een verjaardag, bedrijfsjubileum of bruiloft, wij verzorgen feesten voor elk moment. Ons team werkt nauw met u samen om uw visie werkelijkheid te maken, of het nu gaat om een elegant galadiner, bruisende cocktailparty of thematisch spektakel.

Maatwerk zonder grenzen

Bij Talluur Catering & Events draait alles om het verwezenlijken van uw dromen. Wij gaan graag met u in gesprek en luisteren naar uw wensen. Van verrassingsmenu’s tot speciale dieetvereisten, wij brengen elke culinaire fantasie tot leven, met de nadruk op kwaliteit, smaak en gastvrijheid.


Geïnteresseerd in onze cateringopties? Vraag vandaag nog een offerte aan en laat ons jou evenement onvergetelijk maken!

en_GBEnglish