Welkom bij
Talluur Catering & Events

Bij Talluur delen we een passie voor gastronomie en gastvrijheid die diep geworteld is in onze jarenlange ervaring in de horeca. Samen hebben wij, Joren Geurts, Cas Celis en Jente Bruyninckx, een indrukwekkende 37 jaar aan expertise opgebouwd. 

Spreken uit ervaring

Met 19 jaar ervaring in de keuken spant Joren de kroon, Cas Celis met 10 jaar ervaring in de keuken en zowel in de zaal als in de keuken maakt dat hij zich uniek maakt met zijn kennis in alle aspecten van het catering wezen en word afgesloten met 8 jaar horeca ervaring van jente en met zijn opleiding rechtspraktijk vult hij de administratie aan, samen streven wij ernaar om elk evenement uniek te maken.

Talluur

Onze naam, Talluur, is een eerbetoon aan de rijke Vlaamse tradities en dialecten. In veel streken wordt het woord ‘talluur’ gebruikt als synoniem voor ‘bord’, en we kozen het omdat het niet alleen herkenbaar is voor Vlamingen, maar ook in andere delen van België, zoals Wallonië.

Joren en Jente groeiden op in Sint-Truiden, waar ‘talluur’ een bekend begrip is, terwijl Cas opgroeide in Kortessem, waar het woord op dezelfde manier wordt begrepen. Deze lokale verbondenheid vormt de kern van onze identiteit en inspireert ons om elk cateringevent aan te passen aan de unieke wensen van onze klanten.

Of u nu een bedrijfsevenement plant of een intiem feest thuis organiseert, bij Talluur streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen en onvergetelijke culinaire belevingen te creëren. Laat ons uw verwachtingen overtreffen en samen iets buitengewoons creëren.

"Welkom bij Talluur, waar smaak, traditie en beleving samenkomen om uw evenement tot een succes te maken."

Meet the team

Jente

Jente, onze charismatische kelner en barman, brengt een vleugje levendigheid en humor naar elk evenement. Zijn mixologievaardigheden en kennis van de fijnere drankjes maken hem de perfecte gastheer achter de bar. Naast zijn vaardigheden als entertainer en barman, is Jente ook een meester in ondernemen. Met een scherp zakelijk inzicht en een talent voor verkoop, houdt hij het papierwerk op orde en zorgt hij ervoor dat jouw evenement van begin tot eind een groot succes wordt.

Cas

Cas, onze veelzijdige en ervaren kracht, heeft zijn sporen verdiend in zowel de zaal als de keuken. Met zijn organisatorische vaardigheden en liefde voor het opzetten van evenementen, is hij de drijvende kracht achter het soepel laten verlopen van elk feest. Of het nu gaat om een intiem diner, een bedrijfsgala of een grootschalig huwelijksfeest, Cas staat klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Joren

Tot slot hebben we Joren, de oudste van het stel en een ware keukenvirtuoos. Met een schat aan ervaring in de culinaire wereld, is Joren de kracht achter onze meest verrukkelijke gerechten. Geen enkele culinaire uitdaging is voor hem te groot – hij grijpt elke kans met beide handen en laat geen steen onberoerd om uw smaakpapillen te verwennen. Jorens vastberadenheid en creativiteit zorgen ervoor dat elk gerecht dat onze keuken verlaat, een ware smaaksensatie is.

Er kan altijd nog iemand bij

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team bij Talluur Catering & Events? Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie voor uitmuntendheid en gastvrijheid delen. Als jij gedreven bent om onvergetelijke culinaire ervaringen te creëren en deel wilt uitmaken van een dynamisch team, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Samen kunnen we bijdragen aan het creëren van magische momenten en het verwezenlijken van culinaire dromen. 

en_GBEnglish